Служебният премиер е диалогичен и разумен. Това коментира пред бТВ президентът

...
Служебният премиер е диалогичен и разумен. Това коментира пред бТВ президентът
Коментари Харесай

Пламен Димитров: Служебният премиер е диалогичен и разумен

Служебният министър председател е диалогичен и рационален. Това разяснява пред бТВ президентът на КНСБ Пламен Димитров.  

Инфлацията ще стане 20% и с толкоз би трябвало да бъдат обезщетени приходите и минималната заплата. Още от октомври месец минималната заплата би трябвало да стане 800 лв. или най-късно от 1 януари 2023 година, настоя Димитров.

Гарантиране на заплащанията на енергийните помощи за бизнеса и хората, гарантиране на цената на топлото не по-висока от цената, която имаме сега и актуализация на бюджета през есента ще изиска КНСБ от служебния министър председател Гълъб Донев.

КНСБ предвижда тежка зима освен поради газа, само че и поради политическата рецесия.

По думите на Пламен Димитров казусът с доставките на газ е централен и това е един от основните цели на служебния кабинет. Експертите оферират други решения, които би трябвало да проучват и вземат, настоя Димитров, представен от настоящо.ком.

Той добави, че КЕВР най-вероятно за август ще утвърди цената на газа.

" Ние можем да се върнем елементарно към „ Газпром “, само че не би трябвало да се върнем за дълго време. Трябва да си осъществим контракта до края на годината и толкоз ", означи президентът на КНСБ.

Не би трябвало да се усилва повече цената на парното преди сезона. Трябва да се намерят доставки на газ, които могат да покрият настояванията на допустими цени и да се понижи потреблението, сподели още Димитров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР